Fransız baget ekmeği, basit ama dikkat gerektiren bir tarifle hazırlanır. Temel malzemeler un, su, tuz ve mayadan oluşur. İlk olarak, un ve tuz karıştırılır, sonra su ve maya eklenerek hamur yoğrulur. Hamur, birkaç kez dinlendirilip kabarmaya bırakılır. Sonra şekil verilerek uzun bir çubuk formuna getirilir. Baget, fırına verilmeden önce birkaç kez kesilir ve fırında yüksek sıcaklıkta pişirilerek çıtır bir dış yüzey elde edilir. Bu geleneksel yöntem, bagetin ince, çıtır kabuğu ve yumuşak iç dokusunu oluşturur. 250 gr ve 270 gr olarak üretilmektedir.
Fransız baget ekmeği, basit ama dikkat gerektiren bir tarifle hazırlanır. Temel malzemeler un, su, tuz ve mayadan oluşur. İlk olarak, un ve tuz karıştırılır, sonra su ve maya eklenerek hamur yoğrulur. Hamur, birkaç kez dinlendirilip kabarmaya bırakılır. Sonra şekil verilerek uzun bir çubuk formuna getirilir. Baget, fırına verilmeden önce birkaç kez kesilir ve fırında yüksek sıcaklıkta pişirilerek çıtır bir dış yüzey elde edilir. Bu geleneksel yöntem, bagetin ince, çıtır kabuğu ve yumuşak iç dokusunu oluşturur. 250 gr ve 270 gr olarak üretilmektedir.
Zeron Bakery, Beşiktaş’ta küçük bir butik dükkanda başlayan hikayesiyle, ekmek çeşitleri ve sandviçleriyle sektöre yenilikçi bir soluk getirmiştir.