Fransız Baget Ekmek

Fransız baget ekmeği, basit ama dikkat gerektiren bir tarifle hazırlanır. Temel malzemeler un, su, tuz ve mayadan oluşur. İlk olarak, un ve tuz karıştırılır, sonra su ve maya eklenerek hamur yoğrulur. Hamur, birkaç kez dinlendirilip kabarmaya bırakılır. Sonra şekil verilerek uzun bir çubuk formuna getirilir. Baget, fırına verilmeden önce birkaç kez kesilir ve fırında yüksek sıcaklıkta pişirilerek çıtır bir dış yüzey elde edilir. Bu geleneksel yöntem, bagetin ince, çıtır kabuğu ve yumuşak iç dokusunu oluşturur. 250 gr ve 270 gr olarak üretilmektedir.

Fransız Baget Ekmek

Fransız baget ekmeği, basit ama dikkat gerektiren bir tarifle hazırlanır. Temel malzemeler un, su, tuz ve mayadan oluşur. İlk olarak, un ve tuz karıştırılır, sonra su ve maya eklenerek hamur yoğrulur. Hamur, birkaç kez dinlendirilip kabarmaya bırakılır. Sonra şekil verilerek uzun bir çubuk formuna getirilir. Baget, fırına verilmeden önce birkaç kez kesilir ve fırında yüksek sıcaklıkta pişirilerek çıtır bir dış yüzey elde edilir. Bu geleneksel yöntem, bagetin ince, çıtır kabuğu ve yumuşak iç dokusunu oluşturur. 250 gr ve 270 gr olarak üretilmektedir.

03
Günlük Taze Üretim

Günlük Taze Üretim

Her saat taze ekmeklerimizle, lezzeti, sıcaklığı ve doğallığı sofranıza özenle getiriyoruz.
01
Güleryüzlü Hizmet

Güleryüzlü Hizmet

Siz değerli müşterilerimize her zaman güler yüzlü ve kaliteli hizmet sunuyoruz.
02
Doğal ve Katkısız İçerik

Doğal ve Katkısız İçerik

Ürünlerimiz, tamamen doğal ve katkısız içeriklerle özenle hazırlanır.
04
Etkinlik & Organizasyonlar

Etkinlik & Organizasyonlar

Etkinlik ve organizasyonlarınız için eşsiz lezzetler sunuyoruz.
Call Now Button